RDW erkend

RDW erkend


APK voertuigen I Afgifte vrijwaring I Handlaars


RDW erkend Autobedrijf Derks in Malden


RDW-erkenning online overschrijven auto's bedrijfswagens 


Autobedrijf Derks in Malden is RDW erkend.


Wij mogen voertuigen opnemen in ons bedrijfsvoorraad. Ook in- en verkopen van auto's en bedrijfswagen zowel dure maar ook goedkopen auto's en bedrijfswagens. Wij hebben gemiddeld 150 occasions op voorraad in en om onze showroom en beschikken over een netwerk van 850 occasions dus vindt u niet uw auto of bedrijfswagen via onze site vraag gerust wat voor auto of bedrijfswagen u zoekt. Wij willen u graag helpen met het zoeken naar de juiste occasion.


Wij kunnen vrijwaringbewijzen afgeven RDW erkend.

Autobedrijf Derks in Malden. 


Remblokken, remschijven wanneer moet men die vervangen en wat zijn de kosten.

RDW APK lichte voertuigen auto bedrijfswagen camper


APK- keurmeester is een 1e automonteur of autotechnicus 


Autobedrijf Derks in malden heeft APK- keurmeesters, 1e automonteur en autotechnicus die bevoegd zijn om APK-keuringen op voertuigen uit te voeren. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. 


APK keuren. LET OP!  APK KEURING & AIRCO VULLEN ZONDER AFSPRAAK  U BENT WELKOM

Autobedrijf Derks in Malden I  RDW APK lichte voertuigen. auto's, bedrijfswagens en campers

 

RDW afgifte vrijwaring- bewijzen


Auto I bedrijfswagen verkopen aan RDW erkend bedrijf 


U kunt uw auto of bedrijfswagen verkopen aan ons. Wij zijn een autobedrijf dat door de RDW erkend is. U kunt dit zien aan het RDW- bordje op deze site. RDW afgifte vrijwaringbewijzen.

Bij de verkoop geeft u het complete kentekenbewijs of de kentekencard met de tenaamstellingcode aan een van onze deskundige medewerker van Autobedrijf Derks in Malden. Ook laat u een geldig legitimatiebewijs zien. U krijgt van de medewerker dan een vrijwaringbewijs. Dit is het bewijs dat de auto niet meer op uw naam staat.


Wij kopen en verkopen auto's en bedrijfswagens overschrijven van auto's bedrijfswagens is bij ons zo gedaan!    Autobedrijf Derks in Malden I  RDW Afgifte vrijwaring bewijzen

Aircopomp vervangen of reviseren

RDW Handelaars- kentekenplaten


RDW handelaar- kentekenplaten 


Wij beschikken over handelaars kentekenplaten wat is dat nou eigenlijk? Als iemand een proefrit wil maken met een van onze voertuigen uit ons bedrijfsvoorraad, dan kunt u hiervoor gebruik maken van het handelaars- kenteken. Wij plaatsen deze kentekenplaten op het voertuig als u een proefrit wilt maken met een van onze voertuigen uit eigen bedrijfsvoorraad zodat wij verzekert zijn.  


Autobedrijf Derks in Malden I  RDW Handelaars- kentekenplaten

autoschade herstel in en om Malden, Nijmegen, Wijchen, Grave, Groesbeek, Cuijk, ,

Autobedrijf Derks in Malden 


Het bedrijf waar je leuke zaken mee kunt doen!


Wilt u uw auto of bedrijfswagen verkopen door een RDW Erkend auto in- en verkoopbedrijf?  dan bent u bij ons op het juiste adres!


Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen, repareren en onderhouden van gebruikte auto's bedrijfswagen en campers.


Wij kopen en verkopen auto's & bedrijfswagens het is altijd leuk om zaken met ons te doen!

Wij beschikken over ± 150 occasions. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselend aanbod occasion auto's en bedrijfswagens, staat er iets niet in onze showroom vraag gewoon wat je wilt hebben wij beschikken over een netwerk van 850 occasions!


Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER