Diensten-3

Onze Diensten


Kijk wat wij zoal doen


Uitlaat vervangen Montage lage prijzen in Malden naast Nijmegen, Wijchen, Grave, Groesbeek, Cuijk, Mook, Overasselt.

Uitlaat vervangen 


Laat snel en eenvoudig een nieuwe uitlaat vervangen tegen lage kosten! 


Als uw motor draait, produceert hij warmte en uitlaatgassen. De uitlaat voert die netjes buiten de wagen. Als uw uitlaat slijtage toont dan kan dat gevolgen hebben bij de APK of volgende APK keuring. Een uitlaat bestaat uit verschillende delen. De kosten van een uitlaatdeel variëren sterk per merk type auto.  Een uitlaat heeft meerdere functies. Hij dient niet alleen om uitlaatgassen af te voeren, maar zorgt ook voor geluiddemping. Is uw uitlaat aan vervanging toe?


Wij leveren de beste merken uitlaten en geven u een vakkundige advies. Montage! lage prijzen. 

Heeft u vragen? Tel. 024 - 7370 318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER.  


Kleine- Grote onderhoudsbeurt wat kost dat in Malden, naast Nijmegen, Wijchen, Mook, Groesbeek, Cuijk, Grave, Overasselt

Regelmatige onderhoudsbeurten 


Kleine of grote onderhoudsbeurt ook benieuwd wat de kosten zijn? 

Uw auto een kleine- of grote beurt geven klinkt u als auto-eigenaar waarschijnlijk bekend in de oren. Deze kleine of grote beurten worden op periodieke basis ( vaak om- en om ) aangeraden door de fabrikanten. Beide onderhoudsbeurten zijn onmisbaar voor jou wagen om deze in een goede staat houden. Verschil? Een kleine beurt is onder andere een controle van de belangrijkste slijtageonderdelen van je auto. Een grote beurt is een uitgebreide van de kleine beurt  uitgebreide informatie hierovervindt u  hier > . kleine  onderhoudsbeurt I grote onderhoudsbeurt


Wat zijn de kosten van een kleine of grote beurt?

Neem contact met ons op. Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER.  

Accu vervangen Accu check, Wat kost een nieuwe accu en welke heb ik nodig? In Malden kunnen wij u verder helpen, naast Nijmegen, Wijchen, Grave, Mook, Groesbeek, Overasselt , Autobedrijfderks in Malden

Accu vervangen 


Accu check - Accu vervangen  - Wat kost een goede Accu voor mijn wagen!


Een accu check!  Stil staan met uw wagen heeft u liever niet. Niets is vervelender dan een auto of bedrijfswagen die niet wil starten. Laat daarom elke jaar uw accu controleren en bij weinig of kortere afstanden rijdt iets vaker. Een accu vervangen! zonder een goede accu bent u nergens en komt je nergens. De accu zorgt voor de stroom om uw auto / bedrijfswagen te starten. als de auto slecht start is vaak de accu de boosdoener. Wij hebben ons accu assortiment enorm uitgebreid. 

Wat zijn de kosten van een accu vervagen? Autobedrijf Derks in Malden is uw accu specialist!

Accu assortiment: AGM en EFB Accu's van Coldax, Brega Accu's, Varta accu's enz.    

De beste merken accu's voor auto's, bedrijfswagens en campers. Diverse Accu aanbiedingen!

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER.  

Diagnose voor auto bedrijfswagen, campers, uitlezen, storingsdiagnose, oplossing storing aan uw auto uitlezen bij AutobedrijfDerks in Malden, naast Nijmegen, Wijchen, Mook, Cuijk, Groesbeek, Overasselt.

Diagnose voor auto, bedrijfswagen en campers


Auto - bedrijfswagen uitlezen, storingsdiagnose, Oplossing storing, auto uitlezen 


Wij Autobedrijf Derks hebben ons autobedrijf in Malden. Wij zitten met onze garage vlak in de directe omgeving van Nijmegen, Grave, Groesbeek, Mook, Wijchen, Overasselt, Heumen en Cuijk. Heeft u een vervelende of misschien wel een gevaarlijk probleem met uw auto bedrijfswagen? Voordat u zomaar onderdelen gaat vervagen laat voor de zekerheid eerst een diagnose van uw auto bedrijfswagen maken. Dan weet u echt waar het aan ligt en bespaart u veel onnodige kosten. Wij hebben diagnosespecialisten in huis.  Wij behoren bij de beste diagnosespecialisten van Gelderland. Wat zijn de kosten van een auto of bedrijfswagen en camper diagnose - uitlezen ? 


Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER

Katalysator defect? katalysator vernieuwen wat kost dat Autobedrijf Derks in Malden kan u helpen wij vinden ons naast Nijmegen, Wijchen, Grave, Mook, Cuijk, Overasselt

Katalysator defect? Katalysator vernieuwen?


Wij bieden alleen de beste katalysatoren ongeacht type merk auto 


Alleen Europees gehomologeerde producten worden opgenomen in het assortiment van Autobedrijf Derks en het gebruik van wettelijk niet toegestane universele producten worde ons afgewezen.  ( foto verstopte katalysator ). 

Katalysatoren die gebruikt worden in voertuigen zowel benzine als dieselmotoren om de verontreinigde stoffen te minderen, de uitlaat gassen die door verbrandingsmotoren ontstaan. De Katalysatoren bestaat uit verschillende onderdelen. Een drager met veel dunne kanalen vervaardigd uit een temperatuur stabiele keramiek, de zogenoemde washcoat uit poreus aluminiumoxide en zuurstof opslag componenten met katalytisch actieve metalen, uitbreiding van matten voor de isolatie en opslag van keramische ruimtes. Daarnaast is de behuizing van metaal waarin alle genoemde onderdelen zich bevinden. Buiten de behuizing is bijvoorbeeld nog een zuurstof sensor gemonteerd. Deze meet het zuurstofgehalte in de uitlaatgassen die de katalysator uitstoot. Het komt voor dat deze direct in de Katalysator is gemonteerd. Vroegen werden ongeregelde Katalysator zonder zuurstof sensor gemonteerd op auto’s.


Wat kost een katalysator voor mijn auto ? Katalysator stuk? Vraag naar onze Katalysator aanbieding!

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER

Roetfilter, DPF, reiningen van roetfilter? roetfilter vernieuwen wat kost dat Autobedrijf Derks in Malden kan u helpen wij vinden ons naast Nijmegen, Wijchen, Grave, Mook, Cuijk, Overasselt

DPF Roetfilter schoonmaken Roetfilter reiniging 


Autobedrijfderks in Malden Dé specialist op het gebied van roetfilter(s) reininging


Roetfilter reininging zonder afspraak 


Dé DPF specialist op het gebied van roetfilter en reiniging! U kunt bij ons terecht voor DPF, FAP en SCR (Adblue lampje brandt) katalysator reiniging. Middels onze geavanceerde apparatuur maken wij uw verstopte filters weer zo goed als nieuw. Dit uiteraard met snelle service zonder afspraak en uitstekende prijzen. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van losse filters maar ook voertuigen met roetfilter problemen. Openslijpen van roetfilters is niet meer nodig! Onze nieuwste machines reinigen ook gesloten roetfilters. In het onze garage staan onze roetfilter specialisten graag voor u klaar! Heeft u een storing? We zijn er voor particulieren personenwagens, vrachtwagens, alle soorten filters, Touringcar/bus, bestelwagens, luxewagens en campers


Wat kost het DPF roetfilter reininging van mijn voor mijn auto ? Roetfilter verstopt / stuk? Vraag naar onze roetfilter schoonmaken / roetfilter reininging aanbieding!

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER

Doffe koplampen -Koplampen reinigen - polijsten
Doffe koplampen polijsten, reinigen

KOPLAMPEN POLIJSTEN


Wat kost het om mijn koplampen te polijsten? De kosten verschillen nogal,  afhankelijk van het aantal koplampen dat behandeld moet worden en welke coating er gebruikt wordt. Vraag vrijblijvend naar de kosten van het reinigen van de koplampen.  

 

Wat kost het om koplampen te polijsten?

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER.

Doffe koplampen -Koplampen reinigen - polijsten 


doffe koplampen reinigen polijsten doe je bij Autobedrijfderks in Malden 


Zien de koplampen van je auto er dof en wazig uit? Maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je! In onze vestiging in Malden zijn we gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van koplampen om ze weer helder en duidelijk te maken.


Doffe koplampen tasten niet alleen het uiterlijk van uw auto aan, maar brengen ook uw veiligheid op de weg in gevaar. Na verloop van tijd kunnen factoren zoals blootstelling aan UV-straling, vuil en afval ervoor zorgen dat koplampen troebel worden en minder effectief zijn. Dat is waar onze expertise om de hoek komt kijken.


Ons team van professionals is bedreven in de kunst van het herstellen van koplampen. Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten kunnen we uw koplampen effectief reinigen en polijsten om alle waas of verkleuringen te verwijderen. Dit proces verbetert niet alleen het zicht, maar verbetert ook de algehele esthetiek van je auto.


Als u voor onze diensten kiest, kunt u erop vertrouwen dat uw koplampen met zorg en aandacht voor detail worden behandeld. We begrijpen hoe belangrijk het is om een goed zicht te hebben tijdens het rijden, vooral 's nachts of in slechte weersomstandigheden.


Laat doffe koplampen uw rijervaring niet langer verduisteren. Bezoek onze vestiging in Malden vandaag nog voor een professionele koplampreiniging en polijstservice, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet. Ervaar het verschil dat heldere koplampen kunnen maken voor zowel de veiligheid als de stijl op de weg.


Wij Autobedrijf Derks hebben ons autobedrijf in Malden. Wij bevinden met onze garage vlak in de directe omgeving van Nijmegen, Grave, Groesbeek, Mook, Molenhoek, Wijchen, Overasselt, Heumen en Cuijk.  Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER

Koplampen reinigen wat kost dat
koplampen polijsten wat kost het reiningen