Services

Service


Snelle auto service bij Autobedrijf Derks in Malden


APK KEUREN ZONDER AFSPRAAK

U kunt bij ons uw auto - bedrijfswagen of camper APK laten keuren tot een gewicht van 3500 kilo zonder een afspraak te maken.


APK keuring en Airco vullen zonder afspraak

APK keuringsrapport

Op het keuringsrapport dat u krijgt na afloop van een APK, geeft de APK meester de reparatie-, afkeur- en adviespunten aan. Adviespunten zijn gebreken die nu nog niet tot een afkeuring leiden, maar die u wel binnenkort moet vervangen of repareren. Als het voertuig goedgekeurd is, dan is het keuringsrapport geldig tot de vervaldatum ( dus niet tot en met ) U mag op de vervaldatum alleen gebruik maken van de openbare weg, om het voertuig APK te laten keuren. APK zonder afspraak!

EAD Douanedocument / Export voertuigen

Export voertuigen document nodig?  EAD Douanedocumenten nodig?

Wij zijn dé export voertuigen of te wel EAD douanedocumenten specialist van auto's of bedrijfswagens export. Wij kunnen u voorzien van deze exportdocumenten.

Uitvoerverklaring nodig?

De uitvoerverklaring / EAD douanedocument is het belangrijkste export document dat u nodig heeft als u een auto / bedrijfswagen wilt exporteren. Dit  is het bewijs dat uw auto / bedrijfswagen officieel uitvoer is aangemeld in het kentekenregister.

U bent dus dan niet meer langer aansprakelijk voor de voertuiggebonden verplichtingen. Wij Autobedrijf Derks in Malden kunnen u helpen hiermee.


AIRCO VULLEN ZONDER AFSPRAAK

Airco vullen van een auto - bedrijfswagen of camper zonder afspraak. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en vullen van de airco van uw auto - bedrijfswagen of camper. Hierbij maken wij gebruik van de modernste, milieu vriendelijkste apparatuur. De prijs is afhankelijk hoeveel gram erin gaat. 

airco vullen zonder afspraak voor alle voertuigen

Airco vullen van auto - bedrijfswagen (s)  of camper (s)

Airco vullen zonder afspraak in en om Malden, Nijmegen, Mook, Grave, Cuijk, Wijchen, Overasselt, Een auto airconditioning wordt in de regel niet meer beschouwd als luxe. U rekent erop dat dit altijd werk! Echter het gebruik van de airco vraagt het onderhoud, sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect airco systeem. En dat vaak als het u niet uitkomt! Airco vullen zonder afspraak

Motor revisie wat kost dat?

Wij hebben motor revisie specialisten in huis! of het nu om revisie of inruilmotor gaat wij kunnen u snel en vakkundig helpen. Onze ervaren motor specialisten zien snel wat er scheelt aan uw motor. Wij werken in eigen werkplaats! 

Motor revisie in Malden naast Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Grave, Overasselt, Nederasselt, Mook,

Een gereviseerde motor is net zo goed als een nieuwe motor, Standaard vervangen wij onder meer alle lagers, keerringen en de distributie.  Motorrevisie vaak binnen 1 week ( afhankelijk van de drukte ) Motor reviseren is vaak een dure aangelegenheid en komt altijd ongelegen. Wij Autobedrijf Derks in Malden vlak bij Nijmegen, Wijchen, Grave, Cuijk Mook Overasselt in Gelderland reviseren u motor voor een scherpe prijs.  Motor reviseren of vervagen neem even contact met ons op!