Diensten

Onze Diensten


Kijk wat wij zoal doen


In- en verkoop alle merken auto's en bedrijfswagens


Wij zijn trots dat wij inmiddels bij de grootste horen. ± 150 Occasions op voorraad


Wij hebben een snel wisselend aanbod van ± 150 speciaal geselecteerde occasions. Wij beschikken over een groot terrein met een eigen werkplaats. Voor al onze occasions kunnen wij een kloppend NAP rapport en de volledige onderhoudshistorie overleggen. In onze eigen prachtige werkplaats zorgen diverse gediplomeerde en vakkundige 1e monteurs dat uw auto in een veilige en goede conditie wordt afgeleverd. 


Heeft u vragen? Tel. 024 - 7370 318

Autobedrijf Derks in Malden Levert kwaliteit Auto's / bedrijfswagens tegen de scherpste prijzen.

Neem een kijkje naar ons groot occasions aanbod! KLIK HIER


Motor revisie / vernieuwen


De motor is het hart van uw auto. Die moet het dus wel altijd doen. 


Het niet werken van de motor kan veel oorzaken hebben. Soms is een gedeeltelijke  reparatie voldoende. Je kunt dan denken aan het vervagen van de zuigers en kleppen, het aan persen van nieuwe cilinderbussen of aan het vlakken van de cilinderkop en het plaatsen van een nieuwe koppakking. Is de motor echt aan het einde, dan is de motor toe aan een motor revisie.  De motor moet uit elkaar en alle onderdelen moeten gecontroleerd worden. Alles wat versleten of bijna versleten is wordt vervangen.  Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van motoren ( auto's en bedrijfswagens ) Wat kost een motor revisie? Neem gerust contact met ons op.

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER.  

Dynamo vernieuwen of reparatie in Malden vlak bij Nijmegen, Wijchen, Graven, Overasselt, Heumen, Mook, Cuijk en vlak bij Groesbeek.

Dynamo reviseren / vernieuwen 


Wij monteren dynamo's van de grote merken. Zowel nieuwe als gereviseerde 


Een auto zit vol met onderdelen die werken elektrische stroom. Daarom zit er een accu in en een dynamo die het wel moeten doen. Een doorgebrande diode, kapotte spanningsregelaar of probleem met de aandrijving. Als de dynamo weigert, wordt dit dikwijls veroorzaakt door een defect onderdeel in het mechanisme. Des te zwaarder een dynamo wordt belast, des te eerder hij het begeeft. Brand je verlichting zwak of werken je ruitenwissers iets minder? Dan kan een defecte dynamo de boosdoener zijn.

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf die de dynamo kan vervangen. Wat zijn de kosten  van een dynamo?    Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER.  

Aircopomp vervangen of reviseren in Malden vlak bij Nijmegen, Wijchen, Graven, Overasselt, Heumen, Mook, Cuijk en vlak bij Groesbeek.

Aircopomp reviseren of vernieuwen?


Vakkundige diagnose, eerlijk advies, vakkundige reparatie en scherpe prijzen.


Als de airco compressor niet meer naar behoren functioneert van uw auto of bedrijfswagen, is reviseren of vervangen van een nieuwe aircopomp mogelijk. Onze specialisten van Autobedrijf Derks in Malden kunnen uw airco compressor reviseren en weer opleveren als nieuw. 


Alle gereviseerde en nieuwe aircopompen ( compressoren ) van ons voldoen aan hoge kwaliteiten. De aircopompen worden uitvoerig getest.  Wat zijn de kosten van een aircopomp? 

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER


Autoschade herstel in en om Malden, Nijmegen, Wijchen, Grave, Groesbeek, Cuijk, schade expert Autobedrijf Derks in Malden

Autoschade herstel


Alle soorten autoreparaties. Maak direct 'n afspraak! Gratis vervangend vervoer. 


Kleine of grote schade van uw auto of bedrijfswagen u bent bij ons op het juiste adres. 


Autoschade is eigenlijk een verzamelnaam voor veel verschillende soorten schade. Een beschadigde velg, kras- ,lak- of deukschade zijn maar een paar vervelende voorbeelden van autoschades wat je liever niet aan je wagen krijgt.  Wij geven u binnen één dag een gratis offerte. Zo weet u snel wat het herstellen van uw auto of bedrijfswagen kost.  

Wat kost het herstellen van schade aan uw auto / bedrijfswagen? 

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER