Buitenboordmotor reparatie

Buitenboordmotor reparatie


Onderhoud en reparatie van vaartuigen 


Motor Revisie diesel of benzine! Laat snel en eenvoudig uw motor reviseren of vervangen tegen lage kosten! Autobedrijf Derk in Malden in de directe omgeving van Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Mook, Overasselt, Nerderasselt, Grave, Cuijk, Mook.

Motor reparatie van uw boot / buitenboordmotor 

Laat snel en eenvoudig uw motor onderhouden tegen lage kosten! 


Bent u op zoek naar professionele reparaties en onderhoudsservices voor uw inboordmotor, buitenboordmotor. waterscooter of jetski? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namerlijk ook gespecialiseerd in het uitvoeren van hoogwaardige reparaties en winterbeurten voor inboordmotoren, buitenboordmotoren, waterscooters en jetski's. Tevens in- en verkoop van vaartuigen. 


Wij hebben diverse specialisten in ons bedrijf. 


Het is niet altijd even makkelijk om je inboordmotor, buitenboordmotor, waterscooter of jetski in topvorm te houden, ons gepasineerde specialisten beschikken over de juiste kennis. 


Regelmatig motoronderhoud zorgt voor veilig varen en kan ervoor zorgen dat je motor lange tijd betrouwbaar blijft.


Vraag naar onze voordelige onderhoud tarieven

info@autobederijfderks.nl   Tel: (024) - 7370318

Nuttige tip, Na een boot rit


 • spoel de motor door. Dit geldt niet alleen voor avonturen in zout water, maar ook voor uitstapjes in zoet water.
 • Start de motor en laat de waterpomp de rest doen (zorg voor veilig varen door uit de buurt van de schroef te blijven en zorg ervoor dat niemand de motor in de versnelling kan zetten).
 • Terwijl je de motor doorspoelt, check je de waterpomp om er zeker van te zijn dat het water goed stroomt. Steek je vinger voorzichtig door de waterstraal. Het mag warm zijn, maar niet heet. Als de uitstroom niet sterk is, zit er misschien vuil vast in de uitstroombuis. Schakel de motor onmiddellijk uit om oververhitting en schade te voorkomen. Steek een klein stukje draad in de uitstroombuis en beweeg het heen en weer. Start de motor opnieuw en controleer de uitvoer. Als dat het probleem niet oplost, heb je misschien een nieuwe waterpomp nodig.
 • Koppel na het spoelen de brandstofleiding los en laat de motor alle brandstof in de carburateur verbranden.
  Zodra je klaar bent met het doorspoelen en de motor geen brandstof meer heeft, moet je de sleutel uitdraaien en, als je een accuschakelaar hebt, deze uitzetten.

 • Verwijder de motorkap en check op brandstof- of waterlekken. Als u lekken vindt, neem dan contact op met ons veilige vaarmonteurs.

 • Veeg alles schoon en spuit het in met een antiroestmiddel zoals WD 40 ( vraag uw dealer wat het best geschikt is voor uw motor ). Zorg ervoor dat je alle bewegende delen smeert, zoals de versnellingspook, gaskabels, kleppen van de carburateur, enz.

 • Plaats de motorkap op zijn plaats en veeg hem schoon. Houd tussen twee ritten een zeil of plastic hoes op de motor.

 • Gebruik altijd nieuwe brandstof. Aan het einde van het seizoen moet je bij het onderhoud van je bootmotor je tanks laten leeglopen en de brandstof naar de daarvoor bestemde recyclinginstantie brengen.Regelmatig onderhoud aan je boot motor / inboordmotor / buitenboordmotor


 • Controleer de brandstofleiding geregeld op scheurtjes en versleten plekken.
 • Controleer of de brandstofpomp niet is gebarsten en buigzaam is.
 • Controleer of de fittingen van de brandstofleiding correct zitten en niet lekken.
 • Controleer de klemmen op de brandstofleiding op roest of corrosie.
 • Controleer de brandstoftanks op beschadigingen en corrosie.
 • Controleer of de ontluchting van de tank goed afzuigt.
 • Controleer geregeld op water in de brandstof.Bootmotoronderhoud

Laat een motorprobleem je vaardag niet verpesten. Door een aantal basisonderhoudsgewoonten te volgen, kun je de meest voorkomende problemen met scheepsmotoren voorkomen.


Volg deze basismaatregelen om de motor van uw boot te onderhouden:

 • Lees je gebruikershandleiding.
 • Vermijd brandstofproblemen.
 • Vermijd accuproblemen.
 • Voer jaarlijks onderhoud uit, hetzij doe-het-zelf of door een professionele technicus.
 • Maak je motor winterklaar (indien gebruikt in een kouder klimaat).
 • Controleer je aandrijfas.


Onderhoud van de boot

Het onderhoud van een boot is eigenlijk vergelijkbaar met het onderhoud van een auto. Er zijn een paar basisonderdelen die constant onderhoud vereisen en waar de eigenaar normaal gesproken zelf voor zorgt, en een paar onderdelen die met regelmatige tussenpozen onderhoud vereisen en waar sommige eigenaren zich mee bezighouden, maar die de meeste mensen aan de professionals overlaten. Een basis checklist voor bootonderhoud omvat de volgende onderdelen...


 • Checklist onderhoud boot:
 • Motor(en).
 • De romp (bodem) en bovenzijde van de boot.
 • Elektrische systemen.
 • Sanitair en HVAC-systemen (in grotere boten).
 • Bewegende onderdelen (zoals scharnieren, rails en ritsen).
 • Zeildoek en bekleding.

Tientallen jaren geleden zou deze lijst veel langer zijn geweest, omdat een lijst met onderhoudstips voor houten boten pagina's lang zou zijn. Gelukkig is het onderhoud van moderne glasvezelboten ( polyester boten ) en aluminium boten maar een fractie van wat er ooit nodig was om drijvende te houden. 


Vraag naar onze voordelige onderhoud tarieven.

info@autobederijfderks.nl Bellen mag ook. Telefoonnr: (024) - 7370318

Reviseren van uw auto- bedrijfswagenmotor benieuwd wat de kosten zijn? Motor reviseren wij zijn gespecialiseerd in benzinemotor en dieselmotoren  Reviseren van uw auto- bedrijfswagenmotor benieuwd wat de kosten zijn? Autobedrijf Derks in Malden kan u verder helpen. Wij reviseren uw motor in ons eigen autobedrijf.

Buitenboordmotor reparatie / onderhoud servicebeurt


Buitenboordmotor laten repareren, servicebeurt? benieuwd wat de kosten zijn? 

Na hoeveel vaaruren is er onderhoud nodig?

Als je gemiddeld tussen de 25 en 40 vaaruren maakt, raden we jaarlijks onderhoud van je buitenboordmotor aan. Zo blijven de reparatiekosten laag en wordt de waarde van de motor behouden.


Wat kost een servicebeurt ? inboordmotor / buitenboordmotor / onderhoudsbeurt vaartuigen

Motor reviseren alleen met originele motor onderdelen. tegen zeer gunstie prijzen. Reviseren van uw motor doet u dus bij Autobedrijf Derks in Malden directe omgeving van Nijmegen, Mook, Cuijk, Grave, Groesbeek, Overasselt, Heumen, Nederasselt.

Waterscooter en jetski's reparatie 

winterbeurt ( servicebeurt ) aan uw waterscooter, jetski 

Of het nu gaat om kleine reparaties of een volledige revisie, ons ervaren team van technici staat klaar om uw  vaar voertuig weer in topconditie te brengen. We begrijpen hoe belangrijk uw waterscooter of jetski voor u is, daarom zorgen we ervoor dat de reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd, zodat u snel weer kunt genieten van uw favoriete wateractiviteiten.


Naast reparaties bieden wij ook winterbeurten aan om ervoor te zorgen dat uw waterscooter of jetski goed wordt onderhouden tijdens de koude maanden. Onze winterbeurt omvat een grondige inspectie van alle vitale onderdelen, zoals de motor, brandstofsysteem en elektronica. Eventuele problemen worden direct aangepakt, zodat u in het volgende seizoen zonder zorgen kunt genieten van uw voertuig.


Wacht niet langer en breng uw waterscooter of jetski naar onze professionele werkplaats voor de beste reparatie- en onderhoudsservices. Ons toegewijde watersport reparatie team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw voertuig weer in optimale staat verkeert. Vertrouw op onze expertise en geniet binnenkort weer volop van de spanning op het water!

Motorboot
Waterscooter
Jetski
Sloep
speedboot
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik wil mijn boot, waterscooter, jetski of sloop verkopen. 

Wij kopen en verkopen kleine boten, sloeps, rubberboten met buitenboordmotor, waterscooters en jetski's.

Wil jij je boot, speedboot jetski, waterscooter, sloep of rubberboot verkopen? Zoek dan niet verder! Wij zijn er om je te helpen. Ons team is gespecialiseerd in het kopen en doorverkopen van deze vaartuigen met buitenboordmotor. Of je nu wilt upgraden naar een nieuw model of gewoon wat ruimte wilt vrijmaken, wij garanderen een probleemloze verkoopervaring. Met onze snelle en eerlijke evaluaties kun je erop vertrouwen dat je de hoogste prijs voor je vaartuig krijgt. Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op en laten we je boot, speedboot jetski, waterscooter, sloep of rubberboot in een mum van tijd verkopen. Wij doen een eerlijk bod.


'Ik wil snel mijn boot verkopen' - Wij kopen speedboten jetski's, waterscooters en sloepen.

Heb je al eens geprobeerd je vaartuig te verkopen? Wij hebben waarschijnlijk de oplossing voor jouw speedboot, jetski, waterscooter of sloep. Wij kopen en verkopen, Geven een eerlijk bod op je vaartuig ? vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


Wij bevinden ons in Malden, in en omgeving van Nijmegen, Beuningen, Mook, Cuijk, Brabant en Gelderland. 


E-mail sturen mag ook. info@autobedrijfderks.nl 


unsplash